Artist Wiki - all about artists


Ezkimo
Ezkimo pictures
Ezkimo biography
Ezkimo songs
Ezkimo albums

Ezkimo is tagged as: finnish, rap, hip-hop, hiphop, suomi hip-hop

Ezkimo (oik. Mikko Mutenia) on suomalainen rap-artisti, joka on syntynyt Ivalossa, mutta sittemmin helsinkiläistynyt. Ezkimo oli 2000-luvun alussa yksi suomalaisen hip hopin tunnetuimpia edustajia mm. Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön ohella. Ezkimo tuli tunnetuksi kappaleella “Salainen Agentti 998”, joka oli myös hänen ensimmäinen singlensä. Siitä julkaistiin CD:n lisäksi myös sadan kappaleen vinyylipainos.
Ezkimo teki levytyssopimuksen levy-yhtiö BMG:n kanssa ja keväällä 2002 julkaistiin Ezkimon esikoisalbumi Iso E, jonka tuotannosta vastasi suurimmaksi osaksi Jonny Bro. Levyllä oli myös biittejä Tiedemieheltä, Aksimilta ja Kingston Soundsystemiltä. Vierailijoina levyllä olivat mm. silloinen uusi kyky Redrama, Seremoniamestari ja Skandaali. Albumilta julkaistiin myös singlet “Näin On” ja “Entinen”, joista jälkimmäinen sai paljon radiosoittoa. Molemmista kappaleista tehtiin myös musiikkivideot, ja “Näin On” videolla esiintyivät mm. pornotähti Mariah sekä Niina Herala. Iso E albumista julkaistiin myöhemmin erikoispainos, joka sisälsi myös muiden artistien kappaleita, joissa Ezkimo oli mukana ja muutaman remix-version.
Vuonna 2004 Ezkimo julkaisi toisen albuminsa nimeltä Vaa Ämsee. Albumilla...
Read More About Ezkimo Biography...

Send Ezkimo ringtones to your cell

Top 10 Ezkimo Songs
Ilman sua
Bla bla bla
Entinen
Sä katosit yöhön
Matti Ja Maija
Salainen Agentti 998
Painava Sana
Näin On
Tottakai
Vedä Käteen
More Ezkimo Songs
Top 10 Ezkimo Albums
Vaa Ämsee
Iso E
More Ezkimo Albums
Similar Artists
SkandaaliSkandaali
KapasiteettiyksikköKapasiteettiyksikkö
Rockin da NorthRockin da North
ElastinenElastinen
TrilogiaTrilogia
HerrasmiesliigaHerrasmiesliiga
soul seven;kim wilson / jeffrey wright;bill sims, jr. / g-funk / master.p / aicelle santos / gretchen barreto / soldiers of fortune / spectrals / grupo salvaje / congotronics vs rockers
Copyright © ArtistWiki.com 2009 - 2022 - All Rights Reserved 0.003 - privacy policies | contact