Artist Wiki - all about artists


Marte Wulff
Marte Wulff pictures
Marte Wulff biography
Marte Wulff songs
Marte Wulff albums

Marte Wulff is tagged as: female vocalists, norwegian, singer songwriter, kgrl, singer-songwriter

- Jeg liker best å ikke vite hva som skjer til slutt. Jeg vil at alt skal være åpent, så lenge som mulig. Jeg var ikke sikker på i hva for slags plate min tredje i rekken skulle bli før den var helt ferdig, selv om alle låtene hadde vært med meg lenge før jeg endelig gikk i studio, sier Marte Wulff.
“Handler i selvforsvar” er Marte Wulffs først plate på norsk. Plata er variert og leken, og byr på tidvis storslått, tidvis nedstrippet retro-elektro-skranglepop med elementer både fra Motown og r&b, visetradisjon, disco, jazz, soul og filmmusikkens verden.
Tittelen henspiller på et gjennomgående tema i platens tekster, og forklares nærmere av Wulff i en personlig introduksjon i platecoveret.
Om overgangen til å skrive på norsk sier Marte:|- Helt siden jeg startet har jeg foretrukket å skrive sangtekster på engelsk, fordi det var der jeg hadde mine aktuelle referanser. Jeg kan ikke huske å ha tatt et bevisst valg, men jeg var komfortabel med det engelske språket og det føltes naturlig å bruke det musikalsk og poetisk. Og så hadde man da ambisjoner. Nå har jeg imidlertid bodd i København i noen år, og forholdt meg til mitt eget språk utenfra. Dette har medvirket til at jeg for første gang i mitt liv har fått lyst til å skrive s...
Read More About Marte Wulff Biography...

Send Marte Wulff ringtones to your cell

Top 10 Marte Wulff Songs
Accident
Safety Pins
Lady
Always Making Plans
Run
Carousel (Of Love)
Last Dance
Versus
Beslutningsvegring
Opptakt (Så Er Det Nå)
More Marte Wulff Songs
Top 10 Marte Wulff Albums
Safety Pins
Jacket
Handler I Selvforsvar
Versus
More Marte Wulff Albums
Similar Artists
Thom HellThom Hell
Ingrid OlavaIngrid Olava
Elvira NikolaisenElvira Nikolaisen
Susanne SundførSusanne Sundfør
VampVamp
soul seven;kim wilson / jeffrey wright;bill sims, jr. / g-funk / master.p / aicelle santos / gretchen barreto / soldiers of fortune / spectrals / grupo salvaje / congotronics vs rockers
Copyright © ArtistWiki.com 2009 - 2022 - All Rights Reserved 0.004 - privacy policies | contact